NBC-SCR i samarbejde

 

SAMARBEJDE GØR STÆRK
Nyt ambitiøst eliteprojekt skal løfte cykelsporten i den sydlige og vestlige del af Region Sjælland

Slagelse Cykle Ring og Næstved Bicycle Club har indgået en samarbejdsaftale, som sigter mod for alvor at sætte den sydlige og vestlige del af Region Sjælland på landkortet i dansk cykelsport.

Begge klubber har i en årrække drevet hver deres juniorteam – Team Hechmann Cycling – Slagelse Junior og UNO-X Danish Junior Team, og derudover har Næstved Bicycle Club Eliteteamet WasteApp – O.B. Wiik, som konkurrerer i den danske A-klasse.

Et oplagt samarbejde
”Vi er klubber med stor fokus på talentudvikling, og har begge ambitioner om at løfte os til et endnu højere niveau. Vi må samtidig erkende, at vi jo bor forholdsvis tæt på hinanden, og risikerer at konkurrere om de samme ryttere og sponsorer. Derfor er vi enige om, at vi kan nå langt højere sammen, end hvis vi fortsætter hver for sig. Det er et klassisk eksempel på, at én plus én giver mere end to” udtaler Ole Hansen, formand for Næstved Bicycle Club.

Konkret kommer aftalen til at betyde, at de to juniorteams fra 2019 lægges sammen til et, der fremover sammen med Eliteteamet vil blive drevet som en overbygning på de to klubber.

Synlighed skal tiltrække medlemmer
”Der er ikke tale om en sammenlægning af klubberne, men derimod om et tiltag som skal styrke vores respektive klubber”, siger Slagelse Cykle Rings formand Christian Berg og fortsætter: ”Målet er, at lokale talenter skal have optimale udviklingsmuligheder i vores område. Vi har brug for at fastholde de gode forbilleder, for det er dem, der skaber synlighed om cykelsporten, og bidrager til medlemsvæksten. Det er noget, vi håber bliver til gavn for Næstved BC og Slagelse CR, men også for vores gode naboklubber”.

Navn på Eliteteamet og Juniorteamet vil blive meldt ud sidst på året sammen med en præsentation af rytterne på de to teams.

Næstved Bicycle Club er endvidere moderklub for DCU Dameteamet RYTGER powered by CYKELTØJ-ONLINE.DK, der fortsætter som en selvstændig enhed under klubben

Med cykelvenlig hilsen

Ole Hansen

Formand & Træningskoordinator

.

 
 
 

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul