Sommertræning landevej, hold 1

 

Hold 1 træning er for elite ryttere over U17 og hovedsagelig tiltænkt for licensryttere. Der køres stærkt og formålet er dels at forbedre sig personligt som rytter med henblik på licensløb, og dels at træne gruppekørsel samtidig med at være del af et socialt fællesskab. 

Kenneth Reinholdt Nielsen er ansvarlig for tilrettelægning af holdets ture, men som udgangspunkt er rytteren selv ansvarlig for at kunne følge med og bliver en rytter sat, kan rytteren ikke forvente, at der bliver ventet på en, og skal selv kunne finde hjem. Naturligvis forsøger man i videst muligt omfang at vente og tilrettelægge kørslen så alle kan være med, f.eks. ved punkteringer mv.

Efter særlig aftale med Kenneth kan U15 ryttere deltage, såfremt det vurderes, at de kan følge med og/eller de har aftale om, kun at køre et stykke med af ruten.

Der køres en fast rute, hvor der vil være indlagt forskellige intervaller. Mellem intervaller bør de fleste kunne følge med, mens der under intervaller vil være stor spredning. Der er opsamling efter hvert interval.

Ruten vil for det meste være Tystrup Sø rundt og der vil være mulighed for at slutte sig til og kører fra på ruten, som er ca. 70-90 km.

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressourcemedlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Ryttere som f.eks. kører i andre klubber eller på andre Teams end NBC må gerne træne med, såfremt de blot som minimum er ressourcemedlemmer i NBC.

Man skal medbringe drikkedunk, ekstra slange, dækjern, og evt. pumpe/gaspatron.

Der findes en facebookgruppe ”NBC Hold 1 træning”, som man kan blive medlem af, såfremt man er berettiget til træning.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.

Hvor / hvornår:                  Ca. 15. marts – 30. september. Start ved klubbens lokaler, Jørgen Jensensvej 2,

                                                   4700 Næstved.

                                                   Hver onsdag fra kl. 1630 – kl. 19.00 

Kontaktperson:                 Kenneth Reinholdt Nielsen, tlf. 52 88 05 53


 


 
Hold i dag

Instagram