Sommertræning landevej, hold 3/4

 

Træningen er for nye ryttere, og ryttere der endnu ikke er klar til hold 1 eller 2. Dvs. fra U11 til seniorryttere både med og uden licens. Træningen deles op i hold, således at krav og færdigheder modsvarer hinanden med træning på alle niveauer. Formålet er at forbedre sig personligt enten som rytter med henblik på licensløb eller blot for træningens skyld. Der trænes gruppekørsel samtidig med at være del af et socialt fællesskab.

Der er trænere tilknyttet hvert hold, således at der altid vil være en voksen ansvarlig med på turen, som også står for træningens tilrettelægning og afvikling. Det er således også trænerens ansvar at sikre at alle kører ud samlet og kommer hjem samlet, medmindre der er truffet andre aftaler

Der køres på de mindre veje omkring Næstved, med indlagte intervaller på ruten. Vi skal have alle med hjem, hvorfor det kan ske, at holdet bliver opdelt under træningen. Ingen ryttere bliver efterladt, men vil som minimum være sammen med en voksen, medmindre der er truffet andre aftaler ((hvis det er ungdomsryttere skal aftaler om evt. frakørsel på ruten være aftalt mellem forældre og træner).

Ruterne er mellem 40-60 km, efter niveauet af ryttere. Det lyder umiddelbart af meget for nogle, men man bliver overrasket over hvad man kan J

For nye ryttere har NBC tilbud om leje af lånecykel  samt køb af klubtøj første gang til fordelagtig pris.

Kravet for at træne, er at man er aktivt eller ressource medlem af NBC. Alle årgange kan deltage og man være tilmeldt på NBC hjemmeside, som bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen.

Man skal medbringe drikkedunk, ekstra slange, dækjern, og evt. pumpe/gaspatron. Det er en fordel med cykelcomputer og evt. pulsur – tal nærmere med træneren.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.

 

Hvor / hvornår:                  Ca. 15. marts – 30. september. Start ved klubbens lokaler, Jørgen Jensensvej 2,

                                                    4700 Næstved.

                                                   Hver tirsdag og torsdag kl. 16.30 - kl. 18.30 - ingen tilmelding – man møder bare op

Trænere:                               Ole Hansen, Søren Pedersen, Søren Bæts Kristensen,   

Kontaktperson:                 Ole Hansen, tlf. 23 45 93 45

Hold i dag

Instagram