Klubmodul henter siden
Pinseløbene, Klubtur

 

 
 
Fælles klubtur på tværs af NBC i forbindelse med

Pinseløbene 7 – 10. juni 2019 i Silkeborg, Herning og Randers (løbet i Herning er del af Junior Uno X cup)

Klubben tilbyder alle NBC’ere med familie samt Teams 

Til fælles overnatning med forplejning på Vejlsøhus Hotel- og Konferancecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, tlf. 89 21 21 21   


Vi bor på 2-6 personers værelser, alle med eget toilet/bad samt linned og håndklæder. Værelsesfordeling efter tilmelding og herefter mere info.

Fælles morgenmad lørdag, søndag og mandag + aftensmad (2 retter) lørdag og søndag + skøn salat med bolle til alle til at tage med lørdag, søndag og mandag. De lover grøn, sund og hjemmelavet mad. Der er fælles aflåst opbevaring af cykler, bikepit med mulighed for ”vask og skru”, gratis adgang til AQUA akvarium og dyrepark i baghaven og mulighed for aftenhygge i baren.  

Så der bliver mulighed for en SKØN CYKELPINSE-WEEKEND i det jyske.

Praktisk:

Vi kan checke ind fra fredag eftermiddag kl. 13 og vi checker ud mandag efter morgenmad inden kl. 10 – dvs. før vi kører til Randers løbet.

Der skal deltage 1 voksen ansvarlig sammen med NBC ryttere, der ikke deltager med Teams. (Medmindre man laver aftale med anden voksen om at have ansvaret).

Transport frem og tilbage til Silkeborg er for egen regning og planlægning – vi opfordrer naturligvis til fælleskørsel.

Morgenmad kl. 7-10. Dog søndag fra kl. 6. Drikkevarer er for egen regning. Der er ikke adgang til køkkenfaciliteter, men á la carte restaurant på stedet – dog ikke helt billig, så det er evt. en god ide at spise på vejen til Silkeborg.

Pris

Pris pr. person på 2 og 3 personers værelser: DKK 1860,-

Pris pr. person på 4-6 personers værelser: DKK 1700,-

Som udgangspunkt går vi ud fra at placere folk sammen på 4-6 personers værelser, men har man ønsker om at bo på 2-3 personers værelser, er prisen herfor gældende ved tilmelding.

NBC giver 1.000 kr. i tilskud til NBC klub ryttere. Teams har allerede fået tilskud via teamtilskud.

Dvs. pris for aktive NBC ryttere bliver DKK 700 kr.  

For øvrige personer incl. ryttere på teams gælder priserne DKK 1860/DKK 1700,- (man får: 3 overnatninger + 3 x morgenmad og ta’ med frokost samt 2 x aftensmad)  

NB: Mulighed for yderligere tilskud ved deltagelse i Eventet, Ren Natur (tilmelding senest 1. april 2019)  

NB. Ryttere skal selv tilmelde sig løbene! (For Teams gælder Team-regler)  

Bindende tilmelding senest 7. maj 2019 via hjemmesiden. Skriv i bemærkningsfelt, hvis man har specielle ønsker til værelsesfordeling eller kontakt Hanne, tlf. 29460950, irgens-hj@mail.tele.dk. Efter tilmeldingsfrist, hører I nærmere om fordeling på værelser.  

Ved afmelding mindre end en 1 måned før turen, vil vi naturligvis prøve at få beløbet refunderet, men kan ikke love noget -idet vi også risikerer at komme til at betale for ekstra tillæg på værelser, såfremt der ikke er fuldt antal ift. booking.  

Til dem som før har været med, og noterer en prisstigning, er det korrekt , men desværre er det prisen og alligevel på bedre konditioner end Danhostel kunne tilbyde! Vi mener dog stadig, at det er en attraktiv pris for 3 dages ophold!                                  

Tilmeldte
7 /9999
Tilmeldingsfrist
07.05.2019
Tidspunkt
07.06.2019 kl. 13.00 - 10.06.2019 kl. 10.00
Sted
Vejlsøhus Hotel- og Konferancecenter
Deltagende aktive NBC rytter
Anden deltagelse på 2/3 personers værelse
Anden deltagelse på 4-6 personers værelse
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul