U11/U13 - Sommerhalvår

Træningen er for nye ryttere, og ryttere der endnu ikke er klar til U13/U15 gruppen, det være sig de helt unge ryttere til og med U13, samt nystartede og uprøvede ældre ryttere.

Gruppens træning planlægges af Ole og er fokuseret på at udvikle rytternes evner på cyklen med leg og konkurrence som hovedfokus. Ruterne varieres fra gang til gang, alt efter formål og antal ryttere til træning. Der køres ikke efter en bestemt snitfart, da dette afhænger meget af typen af træning samt ryttere. Det er dog et krav at man har lært at køre på cykel. Forventet fart vil være alt mellem 18 - 25 km/t.

Rytterne vil møde både intervaltræning i forskellige legende former, spurt træning til byskilte samt bakkespurter og konkurrencer op ad længere bakker. Der vil undervejs blive holdt pauser hvor træneren forklarer vigtige ting og formål med de øvelser og aktiviteter som rytterne skal prøve. Distancerne vil variere mellem 20-30 km. Alle der kører med ud, kommer også med hjem, medmindre der aftales andet med rytter OG forældre. Bliver man sat af gruppen ventes der naturligvis på rytteren.

For nye ryttere har NBC tilbud om leje af lånecykel  samt køb af klubtøj første gang til fordelagtig pris.

Kravet for at træne, er at man er aktivt eller ressource medlem af NBC, eller er til prøvetræning. Alle årgange kan deltage og man være tilmeldt på NBC hjemmeside, som bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen.

Man skal medbringe drikkedunk, ekstra slange, dækjern, og evt. pumpe/gaspatron. 

OBS! Forældre er meget velkomne til at køre med som hjælpetrænere på cyklen.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.  

Info Sommerhalvåret 2024:
Mødested: Næstved BC, Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved
Dage: Tirsdag og torsdag
Tidspunkt: 16.30 - 18.00 (ca. tidspunkt for hjemkomst til klubben) 
Sæsonen varer fra 12/3-2024 til 3/10-2024

Træningsansvarlig: Ole Hansen 
Tlf.: 23459345
Mail: ole@skafterup.dk

Hold i dag

Instagram