Vintertræning - Landevej

Hold 1 træning er for U17/U19 samt Senior ryttere og er hovedsagelig for licensryttere. I november/december køres moderat, men op mod sæsonen i februar/marts sættes tempoet op, idet formålet er at forbedre sig personligt samt at forberede sig på licensløbene.

Frederik Irgens er ansvarlig for tilrettelægning af holdets ture, men som udgangspunkt er rytteren selv ansvarlig for at kunne følge med og bliver en rytter sat, kan rytteren som udgangspunkt ikke forvente, at der bliver ventet på en, og skal selv kunne finde hjem. Naturligvis forsøger man i videst muligt omfang at vente og tilrettelægge kørslen, så alle kan være med, f.eks. ved punkteringer mv.
 
Efter særlig aftale med Frederik kan U15 ryttere deltage, såfremt det vurderes, at de kan følge med og/eller de har aftale om, kun at køre et stykke med af ruten. 
Der køres som regel faste ruter, hvor der vil være indlagt forskellige intervaller. Mellem intervaller bør de fleste kunne følge med, mens der under intervaller vil være stor spredning. Der er opsamling efter hvert interval.

Om lørdagen køres som regel rundt om Faxe Ladeplads og om søndagen rundt om Tystrup sø eller måske langs vandet til Skælskør. Ruten er som regel 70-100 km.

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressource medlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Ryttere som f.eks. kører i andre klubber eller på andre teams end NBC må gerne træne med, såfremt de som minimum er ressource medlemmer i NBC.

Det er et krav, at man har monteret skærme på cyklen, der som minimum går så langt ned, at det er på niveau med baghjulets nav. (Se nedenstående illustration) Desuden tilrådes det at have monteret Durano Plus eller Pirelli Cinturato Velo dæk for at undgå punkteringer.


Træneren har ret til at afvise ryttere til træning, som ikke opfylder krav til skærm og dæk.

Der findes en facebookgruppe ”NBC Hold 1 træning”, som man kan blive medlem af, såfremt man er berettiget til træning. 

Hvor / hvornår: Ca. 1. november – ca. 1. april. Start ved Næstved Cykel Center. 
Hver lørdag og søndag kl. 10.00 – kl. ca. 14.00. Det tilrådes at melde sig ind i facebookgruppen ”NBC Hold 1 træning” hvor der informeres om ændringer f.eks. i tilfælde af dårligt vejr eller hvis Frederik er forhindret el. lign. 

Kontaktpersoner: Frederik Irgens – tlf. 24 65 38 33 


 
 


Hold i dag

Instagram