U13/U15 - Landevej - Sommerhalvår

Landevejstræningen for U13/U15 etableres forhåbentlig som selvstændig træningsgruppe i 2024, som bindeled mellem de to eksisterende grupper. Det vil være for rytterne der er for stærke til U11/U13 gruppen, og som kigger mod U17/U19/Senior, men ikke kan sidde med på deres træning hver gang.
De vil ofte starte og køre sammen med U17/U19/Senior og undervejs dreje fra, så træningen bliver af rette mængde og intensitet for alle.

Træningen er fokuseret på at udvikle rytternes evner på cyklen med licensløb og leg som hovedfokus. Ruterne varieres fra gang til gang, alt efter formål og antal ryttere til træning. Der køres ikke efter en bestemt snitfart, da dette afhænger meget af typen af intervaller i træningen, samt meget andet. Man skal dog kunne træde pedalerne og få god fart på. Forventet fart vil være mellem 25 - 28 km/t alt efter type af træning. Rytterne vil møde både intervaltræning i forskellige legende former, spurt træning til byskilte samt bakkespurter og konkurrencer op ad længere bakker. Der vil undervejs blive holdt pauser hvor træneren forklarer vigtige ting og formål med de øvelser og aktiviteter som rytterne skal prøve.
Distancerne vil variere mellem 35-50 km.

Alle der kører med ud, kommer også med hjem, medmindre der aftales andet med rytter OG forældre. Bliver man sat i et interval ventes der naturligvis på dem der er røget fra.
U13 ryttere er velkomne på holdet når de vurderes klar til dette.

Er man ny og uprøvet U13/U15 rytter der skal prøve at træne med i Næstved BC vil man blive anbefalet at køre med i U11/U13 gruppen til at starte med, for at lære cyklen at kende, og det at køre en træning sammen med andre. Herefter vil man hurtigt blive klar til at køre med denne gruppe.

Medbring; drikkedunke, ekstra slange, pumpe/co2 patron og evt. energi i form af barer, gels eller frugt man kan have i lommen.

OBS! Forældre er meget velkomne til at køre med som hjælpetrænere på cyklen.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.  

Info Sommerhalvåret 2024:
Mødested: Næstved BC, Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved
Dage: Tirsdag og torsdag
Tidspunkt: 16.30 - 18.30 (ca. tidspunkt for hjemkomst til klubben)
Sæsonen varer fra 12/3-2024 til 3/10-2024

Træningsansvarlig: Kommer snarest muligt
Tlf.:
Mail:

Hold i dag

Instagram