Mountain Bike, vintertræning

Som en del af NBC’s tilbud om vintertræning cykler vi på MTB i skovene og på grusvejene omkring Næstved. Det er et fantastisk terræn, vi har at boltre os i, og vi kommer tilbage med ømme stænger og glade smil.

Vi har i klubben trænere, der kender de mest afsides single-tracks og de mest udfordrende måder at cykle fra A til B på, og det nyder vi stor gavn af. Gennemsnitstempoet er ikke højt, da alle skal kunne følge med, men man kan altid tage et ekstra interval eller en bakke, mens gruppen hviler eller cykler en lille runde.

Der være fokus på at træne lidt distance, på gode stier, samt tekniktræning. 

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressourcemedlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Det vil sige, at man også kan deltage som forældre sammen med sit barn, hvis man har tegnet ressource medlemskab.

Selvom holdet henvender sig til alle aldersgrupper, er deltagerne hovedsageligt unge ryttere fra det år man fylder 9 år og op til U17, som ikke kører landevej om vinteren, eller ønsker at veksle mellem de to trænings metoder.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.

Hvor / hvornår:  
Ca. 1. oktober til medio marts.
 
Der trænes, som udgangspunkt, med start ved Ny Præstøvej 304, første P-plads fra Næstved by, ved det blå skilt "Fruen Plantage".
 
Der køres hver søndag, og der køres i ca. 1½ time, alt efter vejret. De 7-10 årige kører fra 0930-1100, og de 10-14 årige kører fra 1100-1230. 
 
For at være sikker på at vi kan tage godt i mod dig, anbefaler vi at du ringer til vores træner, Ole, inden du møder op.

Man kan træne med i en måned gratis, inden man melder sig ind i klubben. I den periode, er der selvfølgelig ikke krav om at man møder op i klubtøj.

Trænere: Ole Hansen
Kontaktperson: Ole Hansen, tlf. 23 45 93 45
 

 

 
                 

                            

                

 

Hold i dag

Instagram