Bestyrelsesformand
Ole Hansen
Præsentation

NBC’s formand hedder Ole Hansen, og har været formand siden 2016.

Ole blev valgt enstemmigt på generalforsamlingen i februar 2016 og efterfulgte Jens D. Jensen.
Selv om Ole havde været medlem af bestyrelsen i et par år på det tidspunkt, kan man ikke sige, at han havde den store erfaring med elitecykelsport, noget han imidlertid har sat sig for at få, og vi kan sige at han er godt på vej. Ole er stærk inden for kommunikation og organisering, og hans målsætning er, at NBC skal blive både større og mere synlig i årene der kommer.
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Tom Levå
Præsentation

Jeg er far til Gustav Levå, som er rytter i klubben.

Har siddet i bestyrelsen i 5 år, alle år som kasser.
 
Jeg kan kontaktes på 41 94 6208, eller Tom@jasgus.dk


Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Hanne Jensen
Præsentation

Mor til Frederik, som har cyklet på licens siden 2012. Frederik kørte i 2017 for NBC’s juniorteam Pythonpro.com-Velowear og i 2018 kører Frederik for NBC’s Eliteteam.

Gik i 2017 ind i NBC bestyrelse, bla med formål at skabe mere gennemsigtighed og struktur. Sidder også i bestyrelse for STIF gymnastik.

Egen fritid går udover bestyrelsesarbejde med gymnastik, Yoga, Walk & Talk og en MTB tur, når tiden er til det, men med to aktive sportsbørn, er tiden minimal

Se hele beskrivelsen
Jens Dalsgaard Jensen
Præsentation

Medlem af bestyrelsen siden februar 2008, og var i perioden 2014-2015 formand for NBC. I de seneste år har jeg især haft fokus på etableringen af NBCs elitehold Team WasteApp - O.B. Wiik, hvor jeg er økonomiansvarlig og assisterende sportsdirektør.

Distrikt Sjællands repræsentant i Danmarks Cykle Unions Pige- og Kvindeudvalg. 
 
Jeg er tidligere licensrytter i perioden 1981-1999, hvor min primære fokus var på banecykling, og især banesprint. Jeg kørte for NBC frem til 1986, hvor jeg flyttede til København. Frem til jeg hængte cyklen på krogen, slog jeg mine folder i Frederiksberg Bane- og Landevejsklubs farver.
Se hele beskrivelsen
Lennart Heine
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Søren Andersen
Præsentation
Se hele beskrivelsen

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul