Klubmodul henter siden
Tønder/Sønderborg 2020

 

 
 
FÆLLES KLUBTUR TIL TØNDER/SØNDERBORG

PÅ TVÆRS AF NBC OG TEAMS

den 25 – 27. September 2020

        

Hej alle NBC’ere med familie samt Teams

Traditionen tro, vil vi gerne invitere på afslutning af løbssæsonen med fælles klubtur.

Vi skal igen i år bo på Tønder Sport- og Fritids Center – Camping – Danhostel, Sønderport 4, 6270 Tønder, tlf. 74928001

Vi skal bo på 2-10 pers. Værelser, de fleste med eget bad og toilet og tilstræber at booke værelser, så der er ekstra plads på værelser.  

Adgang til fælles køkken samt gratis adgang til svømmehal i de offentlige åbningstider. Trådløst internet. Gratis opbevaring af cykler i aflåst rum. Adgang til fin fælles opholdsstue.

Morgenmad lørdag og søndag. (tider må aftales nærmere, når vi kender præpositioner). Fælles aftensmad (to retter) lørdag kl. 18.30 (drikkevarer for egen regning). Madpakker (pasta)  incl. en vand og et stykke frugt udleveres lørdag og søndag til alle.

Vi skal selv medbringe: Sengelinned og håndklæder – alternativt kan linned lejes for 65 kr. på stedet.   

Det er gratis for aktive grønne NBC ryttere m/licens at deltage. (Teamryttere har fået tilskud til team).

Prisen er DKK 545,- for øvrige personer.  (730,- pr. person hvis nogen ønsker to pers. værelse - forudsat der er plads). Hund kan medbringes mod ekstra gebyr på 100,- kr.

Beløbet inkluderer:

·         Overnatning fra fredag til søndag incl. slutrengøring

·         Fælles middag lørdag aften, morgenmad og frokost lørdag og søndag

·         Gratis adgang til svømmehal og fælles opholdsrum

Vi kan checke ind fra kl. 14 om fredagen og fredagen er for egen forplejning. Måske er der nogen, der vil bage et par kager, så vi kan hygge med en kop kaffe/the og kage fredag aften og forhåbentlig er broen ikke spærret?? Vi skal være ude senest kl. 10 om søndagen.    

Der skal deltage 1 voksen ansvarlig sammen med NBC børneryttere, der ikke deltager med Teams. (Medmindre man laver aftale med anden voksen om at have ansvaret).    Transport frem og tilbage er for egen regning og planlægning.  

Bindende tilmelding senest 10. september 2019 via hjemmesiden – også selvom man ikke skal betale. Skriv i bemærkningsfelt, hvis man har specielle ønsker til værelses fordeling og/eller hvem man ønsker at bo sammen med eller kontakt Tom, tlf. 41946208, Kasserer@nbc-cykling.dk.  Efter tilmeldingsfrist, hører I nærmere om fordeling i værelser.  

Ved afmelding senere end to uger før turen, vil vi naturligvis prøve at få beløbet refunderet, men kan ikke love noget -idet vi også risikerer at komme til at betale for ekstra tillæg på værelser, såfremt der ikke er fuldt antal ift. booking. 

 

Husk I skal selv tilmelde jer løbene, som I plejer.          De bedste cykelhilsner NBC    

Tilmeldte
5 /60
Tilmeldingsfrist
10.09.2020
Tidspunkt
25.09.2020 kl. 14.00 - 27.09.2020 kl. 10.00
Sted
Sønderport 4, 6270 Tønder
Deltagende ryttere
Anden deltagelse
Ønsker to mands værelse
Har hund med
Total

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul