Core træning

Ansvarlig træner: Kenneth Reinholdt Nielsen
Hjælper: En medarbejder fra Scala New Life 

Kravet for at træne, er at man er aktivt eller ressource medlem af NBC. Det vil sige at man kan også deltage, som forælder sammen med sit barn, hvis man har tegnet ressource medlemskab.

Man være tilmeldt som aktiv/ressource medlem, på NBC hjemmeside, da det er denne der bliver brugt til at se om man er berettiget til træningen.

Træningen foregår Scala New Life, Jernbanegade i Næstved. Der er træning hver tirsdag fra 1730-1830. Der er ikke tilmelding, man møder bare op. Der er adgang til omklædning og bad i forbindelse med træningen.

Core træning er en meget væsentlig del af at være cykelrytter. Træningen fokusere meget på mave og ryg. Alle bør deltage i dette.

Der startes med en blød opvarmning, hvor vi får gang i hele kroppen. Derefter er det hardcore maveøvelser, og rygøvelser, der er prioriteten i den time vi har til træning. Der sluttes af med en god udstrækning.

Hvis det er muligt, må man meget gerne medbringe sit eget mavehjul (Set til 39,- på nettet).

 
 

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul