Mountain Bike, vintertræning

Som en del af NBC’s tilbud om vintertræning cykler vi på MTB i skovene og på grusvejene omkring Næstved. Det er et fantastisk terræn, vi har at boltre os i, og vi kommer tilbage med ømme stænger og glade smil.

Vi har i klubben trænere, der kender de mest afsides single-tracks og de mest udfordrende måder at cykle fra A til B på, og det nyder vi stor gavn af. Gennemsnitstempoet er ikke højt, da alle skal kunne følge med, men man kan altid tage et ekstra interval eller en bakke, mens gruppen hviler eller cykler en lille runde.

Lørdag vil der være fokus på at træne lidt distance, på gode stier. Søndag vil der være meget fokus på teknik. 

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressourcemedlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Det vil sige, at man også kan deltage som forældre sammen med sit barn, hvis man har tegnet ressource medlemskab.

Selvom holdet henvender sig til alle aldersgrupper, er deltagerne hovedsageligt unge ryttere fra 6 år og op til U17, som ikke kører landevej om vinteren, eller ønsker at veksle mellem de to trænings metoder.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.

Hvor / hvornår:  
Ca. 1. oktober til ca. 1. marts.
 
Lørdag er der start ved klubbens lokaler, Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved. 
 
Søndag er der start ved Ny Præstøvej 304, første P-plads fra Næstved by, ved det blå skilt "Fruen Plantage".
 
Begge dage er der start 0930, og der køres i ca. to timer. 
 
Der er ingen tilmelding – man møder bare op.
Trænere:  Jan Stifinder Nielsen, Ole Hansen, Martin Nielsen, Anders Mørch og Kim Koldkjær
Kontaktperson:  Martin Nielsen tlf. 42 33 39 05, eller Ole Hansen, tlf. 23 45 93 45
 

 

 
                 

                            

                

 

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul