Vintertræning landevej

Hold 1 træning er for elite ryttere over U17 i den kommende sæson og er hovedsagelig for licensryttere. I november/december køres moderat, men op mod sæsonen i februar/marts sættes tempoet op, idet formålet er at forbedre sig personligt samt at forberede sig på licensløbene.

Kenneth Reinholdt Nielsen er ansvarlig for tilrettelægning af holdets ture, men som udgangspunkt er rytteren selv ansvarlig for at kunne følge med og bliver en rytter sat, kan rytteren som udgangspunkt ikke forvente, at der bliver ventet på en, og skal selv kunne finde hjem. Naturligvis forsøger man i videst muligt omfang at vente og tilrettelægge kørslen, så alle kan være med, f.eks. ved punkteringer mv.

Efter særlig aftale med Kenneth kan U15 ryttere deltage, såfremt det vurderes, at de kan følge med og/eller de har aftale om, kun at køre et stykke med af ruten.

Der køres som regel faste ruter, hvor der vil være indlagt forskellige intervaller. Mellem intervaller bør de fleste kunne følge med, mens der under intervaller vil være stor spredning. Der er opsamling efter hvert interval.

Om lørdagen køres som regel rundt om Faxe Ladeplads og om søndagen rundt om Tystrup sø eller måske langs vandet til Skælskør. Ruten er som regel 70-100 km.

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressourcemedlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Ryttere som f.eks. kører i andre klubber eller på andre teams end NBC må gerne træne med, såfremt de som minimum er ressource medlemmer i NBC.

Det er et krav, at man har monteret skærme på cyklen, der som minimum går så langt ned, at det er på niveau med baghjulets nav. (Se nedenstående illustration) Desuden tilrådes det at have monteret Durano Plus, eller tilsvarende dæk for at undgå punkteringer.

 
Der findes en facebookgruppe ”NBC Hold 1 træning”, som man kan blive medlem af, såfremt man er berettiget til træning.
 
Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest
 
Hvor / hvornår:                           Ca. 1. november – ca. 1. marts. Start ved klubbens lokaler,
                                                            Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved.
                                                            Hver lørdag kl. 9.30 – kl. 13.00 (man møder bare op)
                                                            Dog kan det være hensigtsmæssigt at melde ind i gruppen, at man kommer
                                                            og/eller checke udmeldinger, f.eks. i tilfælde af dårligt vejr mv. 
 
Kontaktperson:                          Kenneth Reinholdt Nielsen, tlf. 52 88 05 53
 
 

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul