DCU kører i år et pilotprojekt, hvor B&U klasserne kører cykelløb på en ny måde.
Kort fortalt deles de op i U11/U13 og U15/U17. Herefter køres en kort enkeltstart, hvor rytterne deles op i yderligere kategorier, efter niveau.
Så køres der et linie løb, og slutteligt en rævejagt, hvor man kører i omvendt rækkefølge ud fra resultat i enkeltstart.

To af NBC nye medlemmer, Mads og Jonas, tog turen til Værløse, og har sendt denne beretning

Enkelt starten gik godt for de to drenge fra NBC. De sikrede sig placering i pulje B, med blot et sekund i mellem sig.

Begge kom godt fra start i linjeløbet, men Jonas’ ryg drillede igen, så hans plads fremme i feltet blev efter første runde, skiftet ud med en plads bagerst i feltet sammen med Mads.

Da de nåede rævejagten, fandt de rigtig rytmen og hjalp hinanden rundt med rulleskifte, som gav pote, da der var meget modvind på langsiden. Jonas sluttede på en flot 7. plads, og Mads blev nummer 9. Havde de haft klikpedaler og cykelsko, som alle deres modstandere, så havde de garanteret kommet hjem med medaljer af ædelmetal ????????‍♂?.

Begge drenge var trætte, stolte og glade over at have repræsenteret NBC på en meget varm dag på Værløse flyveplads. Helt sikkert et løb de vil se frem til at deltage i igen næste år, såfremt det skulle gentage sig.

 
 

Nyheder

  Næstved Bicycle Club - Jørgen Jensens Vej 2, st. - 4700 Næstved - nbc@nbc-cykling.dk - Tlf: 41 94 62 08 en løsning fra Klubmodul