Mountain Bike, sommertræning

Som en del af NBC’s tilbudcykler vi på MTB i skovene og på grusvejene omkring Næstved. Det er et fantastisk terræn, vi har at boltre os i, og vi kommer tilbage med ømme stænger og glade smil.

Vi har i klubben trænere, der kender de mest afsides single-tracks og de mest udfordrende måder at cykle fra A til B på, og det nyder vi stor gavn af. Gennemsnitstempoet er ikke højt, da alle skal kunne følge med, men man kan altid tage et ekstra interval eller en bakke, mens gruppen hviler eller cykler en lille runde.

Onsdag vil der være fokus på at træne lidt distance, på gode stier. Man skal kunne kører mindst 10 km, uden pauce, for at kunne deltage i denne træning.
Søndag vil der være meget fokus på teknik, og alle vil kunne deltage der.

Kravet for at træne på dette hold er, at man er aktivt eller ressourcemedlem af NBC og skal være tilmeldt på NBC hjemmeside, som også bliver brugt til at se, om man er berettiget til træningen. Det vil sige, at man også kan deltage som forældre sammen med sit barn, hvis man har tegnet ressource medlemskab.

Selvom holdet henvender sig til alle aldersgrupper, er deltagerne hovedsageligt unge ryttere fra 6 år og op til 17 år.

Klubtræning skal foregå i klubtøj for aktive NBC ryttere. Det henstilles, at ressourcemedlemmer også kører i klubtøj og som minimum med NBC vindvest.

Hvor / hvornår:
Ca. 1. marts. til ca. den 1. oktober.
Der start ved Ny Præstøvej 304, første P-plads fra Næstved by, ved det blå skilt "Fruen Plantage".
Onsdag er der start kl. 17:00, og der køres ca. i 1½ time. 
Søndag starter vi 09:00, og kører i ca. to timer.
 
Der er ingen tilmelding – man møder bare op.
Træner: Ole Hansen
Kontaktperson: Ole Hansen, tlf. 23 45 93 45
 

Hold i dag

Instagram